NOVE INFORMACIJE

Osumnjičeni za ubistvo porodice Đokić pokušao okriviti svoje sinove

U prilog ovoj tvrdnji išla je i činjenica da su pretragom imanja jednog od Džonićevih sinova, policajci pronašli 43 hiljade eura zakopanih u dvorištu za koje se sumnja da je dio novca otet nakon ubistva

Goran Džonić. Ilustracija

H. J. I.

22.10.2021

U susjednoj Srbiji je uhapšen  osumnjičeni za ubistvo porodice Đokić, a javnost je šokirana saznanjem da se radi o njihovom rođaku Goranu Džoniću, inače vatrogascu u penziji koji je s ubijenom porodicom, koliko je poznato, bio u dobrim odnosima.

A,li kako pišu srbijanski mediji, Džonić je za svirepo ubistvo pokušao okriviti vlastite sinove.

On je, naime, policajcima rekao da nema ništa sa ubistvom porodice Đokić i da su zločin počinili dvojica njegovih sinova.

U prilog ovoj tvrdnji išla je i činjenica da su pretragom imanja jednog od Džonićevih sinova, policajci pronašli 43 hiljade eura zakopanih u dvorištu za koje se sumnja da je dio novca otet nakon ubistva Đokića.

Međutim, obojica sinova, jedan vatrogasac, a drugi zaposlen u Vojsci Srbije, prošli su poligraf.

Kako piše Telegraf.rs, Džonićeva supruga bila je šokirana kad su joj rekli da sumnjaju da je njen suprug ubio svoje rođake, ali i činjenicom da je zločin pokušao pripisati svojoj djeci.

Ipak, na kraju je i ona privedena

Dodali su da je ona prisustvovala sve vrijeme dok su policajci pretraživali dvorište i na kraju je mirno izašla sa njima, prethodno provjerivši jesu li vrata zaključana.

Video
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.