PRIVEDEN OSUMNJIČENI

Uhapšen i drugi vozač nakon stravične nesreće u Bijeljini u kojoj je poginuo dječak

Tragedija se desila oko 20:45 sati u ulici Kulina Bana u Bijeljini

Lj. Ljubojević

Privođenje jednog od osumnjičenih vozača

Foto: Lj. Ljubojević


Pero Despotović (67) iz Bijeljine uhapšen je sinoć nakon druge saobraćajne nesreće u kojoj je u utorak naveče poginuo četrnaestogodinjak, a povrijeđeni njegovi roditelji, dok je policija danas uhapsila i Dalibora Spasojevića za kojim je tragala, a za kojeg se sumnja da je akter prve nesreće u kojoj je udaren dječak.

Tragedija se desila oko 20:45 sati u ulici Kulina Bana u Bijeljini, a oba vozača koja su u roku od nekoliko minuta učestvovala u nesreći kobnoj za maloljetnika, pobjegli su sa lica mjesta.

Despotović, kojeg sumnjiče da je Golfom naišao drugi, predat je Okružnom javnom tužilaštvu Bijeljina na dalje postupanje, a drugi uhapšeni koji je vozio Audi je na kriminalističkoj obradi.

  • Nesreća se dogodilo sinoć

    Nesreća se dogodilo sinoć

    Foto: Info.bijeljina


Tragedija se desila u blizini kuće nastradalog djeteta kada ga je prvo udario jedan automobil čiji vozač je pobjegao. Dok su nesretni roditelji pokušavali da mu pomognu naletjelo je drugo vozilo koje je pregazilo dječaka te povrijedilo njegove roditelje.

Kako je ranije saopćeno, majka Alija B. je zadobila prelom ruke, a ocu Edinu H. su povrijeđene noge u naletu drugog vozila.

NA VRH

Podijeli članak na