ELVIN MEHMEDOVIĆ POTVRDIO

Šokantno: Pokušali oteti Nadinu Mehmedović, tekvondoistkinju, ona jednog nokautirala i pobjegla

Trenutno samo u MUP-u i ne mogu više ništa reći. Ona je dobro, za par dana ima evropsko takmičenje - rekao je za portal "Avaza"

Nadina i Elvin Mehmedović. Avaz

Piše: A. Č.

1.11.2021

Elvin Mehmedović objavio je da su nepoznate osobe u nedjelju navečer pokušale oteti njegovu kćerku Nadinu Mehmedović.

Mehmedović je reprezentativka Bosne i Hercegovine u Taekwondou. Kako je za "Avaz" potvrdio Mehmedović, sve se desilo sinoć u Šijama.

- Trenutno samo u MUP-u i ne mogu više ništa reći. Ona je dobro, za par dana ima evropsko takmičenje - rekao je za portal "Avaza" Elvin Mehmedović.

Ranije je objavio:

- Želimo da obavijestimo javnost da se desila nestvarna situacija u nedelju u večernjim satima, nepoznate osobe su pokušale otmicu u Šijama Nadine Mehmedović reprezentativke Bosne i Hercegovine u Taekwondou. Pokušali su je na silu ugurati u auto uz prijetnje i fizičku silu i nanijeli još lakše tjelesne povrede. Uz Božiju pomoć i njenom iskustvu u borbama na takmičenjima uspjela je jednog otmičara nokautirati i pobjeći te izbjegnuti najgori scenarij. Ovo objavljujem iz razloga da se ne bi desilo nekom ponovo,da bi se pazili nemilih dogadjaja itd. Napomonjem da zbog istrage policije ne možemo otkriti više detalja i da je istraga u toku. Nadina je prije par dana napunila 17 godina i kao maloljetna osoba je uspjela izvući se iz najgore moguće situacije. Svi smo u šoku zbog ovog događaja, ako je neko nešto vidio ili zna svaka informacija će nam dobro doći.

Policija istražuje ovaj slučaj.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.