CRNA GORA

Novosađanka uhapšena u Budvi: Roditelji prijavili da je zvala djecu u taksi

Zahtijevala od vozača da se zaustavlja pored puta, na autobuskim stajalištima i dozivala djecu da joj se pridruže

Policija identificirala državljanku Srbije. ARHIV

Piše: E. Ma.

20.11.2021

Budvanska policija uhapsila je državljanku Srbije K.B. (37) iz Novog Sada.

Ona je osumnjičenu da je u Podgorici pored puta na autobuskim stajalištima zaustavljala automobil i dozivala djecu da uđu u vozilo.

"Vijestima" je potvrđeno i da je priveden i Podgoričanin S.B. (37).

- Postupajući po zamolnici CB Podgorica, a po prijavi građana da je NN ženska osoba jučer dok se vozila taksi vozilom kroz Podgoricu zahtijevala od taksi vozača da se zaustavlja pored puta, na autobuskim stajalištima i dozivala djecu da joj se pridruže, CB Budva je dobila operativne podatke da se ona nalazi na teritoriji Budve. Identifikovali smo žensku osobu, a zatim pronašli lokaciju gdje stanuje u ulici Mainski put. Utvrđeno je da se radi o K.B. sa kojom je u društvu bio S.B. Nakon dovođena u stanicu policije upoznat je CB Podgorica i u dogovoru sa njima oni su sprovedeni u Podgoricu - rečeno je "Vijestima" u budvanskoj policiji.

Prethodno je portal CDM objavio da su podgoričkoj policiji prijavljena dva pokušaja otmice troje osmogodišnjaka, u blizini Osnovne škole “Vladimir Nazor”. Roditelji dvoje učenika su policiji tim povodom dali i izjavu. Ove informacije potvrdila je medijima i direktorica te škole Ljiljana Marković.

Roditelji u prijavi navode da su dvije nepoznate osobe pokušavale da namame dvije djevojčice i jednog dječaka u vozilo, dok su na autobuskom stajalištu djeca čekala prijevoz do škola.



Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.