AVAZ SAZNAJE

Tragedija: Poginula djevojčica (13) kod Bosanske Krupe

U kantonalnoj bolnici su je pokušali oživiti, dok su vozač i drugi saputnik prošli sa lakšim tjelesnim povredama, rekao je glasnogovornik MUP-a USK

Uviđaj je u toku. ILUSTRACIJA

Piše: E. Ć.

27.11.2021

Na dionici puta Grmuša - Bihać došlo je do saobraćajne nesreće u kojoj je život izgubila 13-godišnja djevojčica, saznaje portal "Avaza".

Vozilo je pri neprilagođenoj brzini izgubilo kontrolu te udarilo u stijenu na putu, a djevojčica je usljed zadobijenih povreda podlegla, dok su drugi saputnici prošli sa lakšim tjelesnim povredama.

Informaciju o nesreći za portal "Avaza" je potvrdio glasnogovornik MUP-a Unsko-sanskog kantona Adnan Beganović.


Beganović: Zatvorena dionica Grmuša - Bihać. ARHIV

- Usred gubljena kontrole nad vozilom, zbog neprilagođene brzine vozač je udario stijenu na putu i usljed zadobijenih povreda curica 2008. godište je podlegla. U kantonalnoj bolnici su je pokušali oživiti, dok su vozač i drugi saputnik prošli sa lakšim tjelesnim povredama. Drugih učesnika osim tog vozila nije bilo. Uviđajne radnje vrše se od strane pripadnika policije Bihać, kantonalnog tužitelja, vještaka saobraćajne struke, a dionica puta Grmuša - Bihać je zatvorena - kazao je glasnogovornik MUP-a USK Adnan Beganović.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.