ESKALIRAO SUKOB

Šokantan snimak: Bivši učesnik "Zadruge" Ademir Peleš prebio muškarca!

Na videu koji su nam poslali čitatelji, vidi se kako Pelević prilazi muškarcu i počinje da ga tuče

Piše: E. T.

7.12.2021

Ademir Peleš, bivši učesnik rijalitija "Zadruga" pretukao je muškarca na jednoj autopraonici u Tuzli, saznaje portal "Avaza". 

Na videu koji su nam poslali čitatelji, vidi se kako Pelević prilazi muškarcu i počinje da ga tuče. 

Pozvali smo Peleša, koji je za portal "Avaza" otkrio zašto je to uradio. 


Poruke koje je Peleš dobio od muškarca kojeg je pretukao. Screenshot

- Javio mi se čovjek ovdje iz Tuzle i počeo da mi prijeti, da mi psuje, da mi spominje dijete. Psovao je moju kćerkicu koja ima 6 godina. Ja sam poludio. Dva mjeseca mi se svašta dešavalo, ljudi su mi prijetili kako sam izašao iz Zadruge i pisali su mi. Da li to bili lažni ili pravi profili i ja sam to ignorirao. Međutim kada se javio čovjek iz Tuzle koji mi je napisao u smislu predstavio se kao njen rođak (Daliline majke Emine op.a.) u smislu šta ti nju tamo objavljuješ - priča Peleš. 


Brutalne psovke koje je Peleš dobio. Screenshot

Kaže da mu je pao mrak na oči kada mu je opsovao dijete.

- Psovao mi je najmilije rekao mi jeb** ću ti najmilije i tu što ti je naslovnici . A na naslovnici je moja kćerkica od 6 godina. I to mi je napisao, ja sam pukao, saznao sam gdje on živi gdje radi ustvari mi je sam rekao gdje se nalazi, otišao sam dan poslije, ispalo je svašta, istukao sam ga i otišao. Prijavio me policiji ja sam dao izjavu međutim tu su bile nadzorne kamere i sada taj snimak kruži. Znam da će me proglasiti nasilnikom, ali pitam sve kako bi se ponašali da im neko psuje kćerku od 6 godina - rekao je Peleš.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.