TRAGEDIJA KOD BUGOJNA

Sutra dženaza mladićima koji su nastradali u stravičnoj saobraćajnoj nesreći

Džejlanu Elkazu dženaza će se obaviti sutra ispred Handanija džamije u mjestu Prusac kod Donjeg Vakufa, a Aliji Šehi i Eldinu Doganu u 14:30 sati u mjestu Kutanja Općina Donji Vakuf

Tragično ugašena tri mlada života. Arhiv

Piše: A. Č.

9.12.2021

Trojica mladića iz Donjeg Vakufa poginula su sinoć u saobraćajnoj nesreći na magistralnom putu kod Bugojna, a tri osobe su povrijeđene.

U nesreći koja se dogodila sinoć oko 22 sata na magistralnom putu M-106 Donji Vakuf – Bugojno učestvovala su dva putnička motorna vozila, VW Golf u kojem se nalazilo pet osoba te putničko motorno vozilo Fiat, za čijim volanom je bio A. Đ. iz Jablanice.


Nastradalim Džejlanu Elkazu, Aliji Šehi i Eldinu Doganu sutra će se klanjati dženaza. Avaz

Nastradalim Džejlanu Elkazu, Aliji Šehi i Eldinu Doganu sutra će se klanjati dženaza. 

Džejlanu Elkazu dženaza će se obaviti sutra ispred Handanija džamije u mjestu Prusac kod Donjeg Vakufa, a Aliji Šehi i Eldinu Doganu u 14:30 sati u mjestu Kutanja Općina Donji Vakuf.

Usljed još uvijek nerazjašnjenih okolnosti došlo je do sudara u kojem su poginuli suvozači iz Golfa Džejlan Elkaz, (1997.), Alija Šeho (mldb) i Eldin Dogan (mldb), dok su povrijeđeni vozač (mldb) i suvozač Z. B. (2003.) iz Golfa, kao i vozač Fiata A. Đ. (1963.).



Video
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.