BANJA LUKA

U toku potraga za vozačem Passata koji je izgorio u kanjonu Tijesno

SAJ pretražuje Vrbas

Piše: O. Ma.

28.12.2021

Vatrogasci ugasili požar. Čitalac

Banjalučka policija traga za Zoranom Pekezom (52) iz Laktaša, vlasnikom automobila Passat koji je juče izgorio u kanjonu Tijesnu na magistralnom putu Banja Luka - Jajce.

Automobil je juče buknuo u 10.05 časova i budući da u vozilu nije zatečeno tijelo, vjerovalo se da vozač spasio. Međutim, vozač nije zatečen na licu mjesta. Nezvanično saznajemo da su tokom uviđaja uočeni određeni tragovi koji ukazuju da se na tom mjestu neko spustio prema rijeci Vrbas.

- Sudbina vozača zasada nije poznata, ali ne isključuje se mogućnost da je požar zahvatio i njega i da je silaskom do rijeke pokušao da ugasi vatru. Potraga je u toku i sve opcije se provjeravaju - kaže izvor iz policije.

On pojašnjava da je provjerama utvđreno da je vlasnik vozila Zoran Pekez, čiji je nestanak sinoć prijavljen policiji. Sumnja se da je on bio za volanom izgorjelog Passata, što će biti provjereno pomoću nadzornih kamera.

U potragu za Pekezom uključena je i Specijalna antiteroristička jedinica MUP RS, čiji pripadnici pretražuju korito Vrbasa.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.