IMALI SAMO 19 GODINA

Tragedija kod Vršca: Poginula dva mlada fudbalera, prijatelji se opraštaju od njih

Iz nepoznatih razloga oni su u automobilu "Renault Megane" izletili na početku mosta sa kolovoza, probili ogradu i završili u kanalu Dunava

E. Ć.

Poginuli mladići

Foto: screenshot


U noći sa nedjelje na ponedjeljak došlo je do teške saobraćajne nesreće kod Vršca u kojoj su poginula dva devetnaestogodišnjaka, dva fudbalera Marijan Marić i Kristian Miošk.

Iz nepoznatih razloga oni su u automobilu "Renault Megane" izletili na početku mosta sa kolovoza, probili ogradu i završili u kanalu Dunav - Tisa. 

Nažalost nije im bilo spasa, a od njih su se oprostili klubovi za koje su igrali.

- Obavještavamo fudbalsku javnost da su u saobraćajnoj nesreći u noći između nedjelje i ponedjeljka tragično nastradala dva mlada momka, fudbalera Marijan Marić i Kristian Mioško. Obojica su prošli mlađe kategorije Vršca, Mioško je igrao za Jedinstvo iz Vlajkovca, dok je Marić nastupao u Rumuniji. Nenadoknadiv gubitak za sve... Naše iskreno saučešće porodicama - navedeno je u objavi Instagram profila "fudbal Vojvodina". 

Vozilo je kranom izvučeno iz vode iz kanala, a u njemu su pronađena tijela nastradalih mladića. Prijatelji preminulih su počeli da se opraštaju od stradalih na društvenim mrežama.

NA VRH

Podijeli članak na