ŠOKANTNO

Djeca dijelila snimke i fotografije odnosa drugarice iz Pančeva sa muškarcima

Krivična prijava podnijeta je i protiv jednog maloletnog lica

Djevojčica je bježala od kuće. ILUSTRACIJA

A. O.

23.2.2022

Jezive fotografije i snimci seksualnog odnosa maloljetne djevojčice (13) iz okoline Pančeva prije nekoliko dana krenule su da kruže među njenim vršnjacima i đacima u školi, i kao takve došle do policije koja je u petak uhapsila N. M. (60), maloljetnika (17) i njenu majku S. V. (68), piše Telegraf.rs.

Kako "Telegraf.rs" saznaje, osumnjičena trojka jučer je saslušana u smederevskom tužilaštvu koje je odredilo pritvor do 30 dana majci djevojčice i čovjeku koji je obljubio dijete.


- Krivična prijava podnijeta je i protiv jednog maloletnog lica (17), za koga postoje osnovi sumnje da je izvršio na štetu istog oštećenog djeteta navedeno krivično djelo i on je nakon saslušanja pušten da se brani sa slobode. Prema dosadašnjim informacijama majka je svoju ćerku podvodila drugim muškarcima, jer su teško živjele. I pored nje ima nekoliko djece. Djevojčica je bježala od kuće u nekoliko navrata kako bi se spasila svega što je morala da radi kako bi imali za život - kaže izvor blizak istrazi.


Obavljeno saslušanje

Podsjećanja radi, N. M. (60) je po prijedlogu Višeg javnog tužilaštva u Smederevu, jučer nakon obavljenog saslušanja, određen je pritvor zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično djelo obljuba sa djetetom.

Prethodno, N. M. je u saradnji Višeg javnog tužilaštva u Smederevu i policije uhapšen i zadržan poslije dobijanja informacije da je u svojoj kući, obljubio 13-godišnju djevojčicu.


Zanemarivanje djeteta

Također, uhapšena je i majka oštećenog djeteta S. V. (38), zbog krivičnog djela zapuštanje i zanemarivanje maloljetnog lica i posredovanje u vršenju prostitucije i uz krivičnu prijavu je privedena Osnovnom javnom tužilaštvu u Smederevu koje joj je nakon saslušanja predložilo određivanje pritvora, što je sud prihvatio i odredio joj pritvor do 30 dana.

Video
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.