LOPOVI DOLIJALI

Policija uhapsila kradljivce Golfa u Banjoj Luci

Pomenuto vozilo bilo parkirano ispred kafića "Đera"

Policija pronašla ukradeni Golf. Avaz

Srpskainfo

12.3.2022

Brzom reakcijom policije rasvijetljena je krađa automobila Golf sedam u Banjoj Luci. Kako Srpskainfo saznaje zbog krađe su uhapšeni Stojan M., Radislav P. i Stefan B. Svi iz Banja Luke.



Napušteni objekat

Pomenuti automobil ukraden je u noći između 10. i 11. marta, a bio je parkiran ispred kafića "Đera" u Ulici Vojvode Stepe Stepanovića u Banjoj Luci.

– Odmah nakon prijave policija je pokrenula istragu i ubrzo su uhapšeni osumnjičeni, a vozilo je pronađeno. Osumnjičeni su vozilo sakrili u mjestu Kmećani u blizini manastira Gomionica. Sakrili su ga u garaži jednog napuštenog objekta – rekao je izvor Srpskainfo.


Vozilo bilo skriveno u garaži

Portparol PU Banja Luka Danijela Mučibabić rekla je da je policiji prijavljeno od strane oštećenog da mu je u toku prethodne noći, sa parking prostora ispred ugostiteljskog objekta u Banjoj Luci ukradeno vozilo Golf sedam.

– Policijski službenci su efikasnim radom došli do saznanja ko su počinioci. Vozilo je pronađeno skriveno u garaži u mjestu Kmećani i bit će vraćeno vlasniku. U toku je kriminalistička obrada uhapšenih. O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka – rekla je Mučibabićeva.

Video
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.