NESTAO U PONEDJELJAK

Lijepa vijest: Pripadnici GSS Novi Grad Sarajevo pronašli Hadisa Musu

On je nakon pronalaska odvezen na preventivni ljekarski pregled u Opću bolnicu u pratnji porodnice i pripadnika GSS Novi Grad Sarajevo

Musa sa pripadnicima GSS Novi Grad Sarajevo ispred Opće bolnice. Twitter

E. Ć.

1.4.2022

Lijepa vijest stiže jutros. Naime, pripadnici Gorske službe spašavanja (GSS) Novi Grad Sarajevo je pronašla nestalog Hadisa Musu čiji nestanak je porodica prijavila u ponedjeljak, 28. marta.

Podsjećamo, Musa je je otišao iz porodičnog stana iz centra grada 28.03.2022. godine na posao prema Brezi. Od tada je trajala potraga za njim.

Hrabri pripadnici GSS-a Novi Grad Sarajevo su uložili maksimalan napor da se pronađe Musa. Kako su saopćili iz GSS-a, on je nakon pronalaska odvezen na preventivni ljekarski pregled u Opću bolnicu u pratnji porodnice i pripadnika GSS Novi Grad Sarajevo.

- Uz pomoć građana, porodice, medija, pripadnika GSS Novi Grad Sarajevo, ljubaznog osoblja Opće bolnice, Krim službe Druge policijske uprave MUP Kantona Sarajevo PS Centar, nestali Hadis Musa je pronađen i nalazi se na preventivnom ljekarskom pregledu u Općoj bolnici u pratnji porodice i pripadnika GSS Novi Grad Sarajevo - poručeno je putem Facebook stranice GSS Novi Grad Sarajevo.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.