NAKON CJELODNEVNE POTRAGE

Policija uhvatila ubicu iz Širokog Brijega

Policijski službenici Uprave policije MUP-a Zapadnohercegovačkog kantona osumnjičenika su lišili slobode, a da pri tome niko nije stradao, navedeno je iz MUP-a ŽZH

Uhapšen osumnjičeni T.K.. Jabuka.tv

E. Ć. / Jabuka.tv

5.4.2022

Policija je uhapsila osumnjičenog T.K. za kojim je tragala cijeli utorak zbog ubojstva u Kočerinu kod Širokog Brijega, potvrđeno je iz MUP-a ZHK, piše Jabuka.tv.

Nakon cjelodnevne pretrage terena policijski službenici Uprave policije MUP-a Zapadnohercegovačkog kantona osumnjičenika su lišili slobode, a da pri tome niko nije stradao.

U službenim prostorijama PU Široki Brijeg u utorak navečer će otpočeti kriminalistička obrada nad T. K. (46) a iscrpnije saopćenje ćemo objaviti po završetku kriminalističke obrade, naveli su iz MUP-a ZHK.


- Obavještavamo javnost da su policijski službenici Uprave policije MUP-a Zapadnohercegovačkog kantona, u utorak navečer oko 19:30 sati, na širem području mjesta Kočerin, grad Široki Brijeg, lišili slobode T. K. (46) osumnjičenog da je u ponedjeljak oko 23:40 sati, u obiteljskoj kući u mjestu Kočerin, s više hitaca iz vatrenog oružja usmrtio Z. B. (58) iz mjesta Broćanac, općina Posušje - saopćeno je iz MUP-a Zapadnohercegovačkog kantona.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.