TRAGEDIJA U SKOPLJU

Cure detalji o smrti hrvatskog rukometaša: Navodno ga tukla i ženska osoba, makedonski ministar pokrenuo inspekciju

Policija je pregledala kamere koje su postavljene u blizini kluba uz pomoć kojih je navodno utvrđeno što se dogodilo s Totom

Preminuli rukometaš Denis Tot. Agencije

E. T. / RTL

9.4.2022

Hrvatski rukometaš Denis Tot preminuo je od posljedica premlaćivanja i zadobivenih udaraca. Tot (27) je preminuo u petak u bolnici nakon što je u ranim jutarnjim satima u petak doveden bez svijesti nakon zabave u jednom noćnom klubu u Skoplju, piše RTL.

Iako je prvobitno zaključeno da je rukometaš preminuo od srčanog udara, ipak je vještačenje koje je jutros pripremljeno nakon obdukcije Totova tijela utvrdilo nasilnu smrt, donose makedonski mediji.


Makedonska policija je objavila da je uhapsila dvije osobe koje se dovode u svezu s ubistvom Tota, dok se za trećom traga. Objavili su i da je ispred noćnog kluba koji se nalazi u Gradskom parku došlo do verbalne svađe između Tota i K.L. (19), A.K. (22) i A.Lj. (28) za kojom se traga.

Policija je pregledala kamere koje su postavljene u blizini kluba uz pomoć kojih je navodno utvrđeno što se dogodilo s Totom.


Prema pisanju makedonskih medija, na snimci se navodno vide dvije osobe, dečko i djevojka, koji su vjerojatno bili u disko klubu, kako ulaze u taksi. Rukometaš im je nešto rekao kroz prozor automobila da bi oni izašli iz vozila te su nekoliko puta rukama u glavu udarili nesretnog rukometaša koji nije pružao otpor. Nakon što je Tot pao na cestu, djevojka ga je još par puta udarila nogom u glavu, a zatim su oboje napustili mjesto događaja.

Prema pisanju makedonskog portala Večer, zbog smrti Denisa Tota makedonski ministar zdravstva je pokrenuo vanredni inspekcijski nadzor u postupku prijema i liječenja hrvatskog rukometaša. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.