CRNO JUTRO

Tragedija: Preminula djevojka (20) koju je jučer pokosio automobil na cesti Mostar - Čapljina

Nesreća se dogodila jučer iza 12.30 sati u mjestu Žitomislići na cesti Mostar-Čapljina, kada je na nesretnu djevojku , dok je, vjerovatno, pretrčavala cestu, naletio automobil Škoda Rapid, za čijim se volanom nalazio F. Š. (28)

M. Smajkić

S lica mjesta: Djevojka podlegla povredama

Foto: Avaz


Dvadesetogodišnja M. K.koja je jučer zadobila povrede opasne po život nakon što je na nju naletio automobil Škoda Rapid sinoć je u 23 sata preminula u Kantonalnoj bolnici "Dr. Safet Mujić", potvrđeno je za portal "Avaza".

Podsjetimo djevojka je u ovu bolnicu dovezena sa teškim ozljedama opasnim po život, a uprkos silnim naporima ljekara, nažalost, pomoći joj nije bilo.

Nesreća se dogodila jučer iza 12.30 sati u mjestu Žitomislići na cesti Mostar-Čapljina, kada je na nesretnu djevojku , dok je, vjerovatno, pretrčavala cestu, naletio automobil Škoda Rapid, za čijim se volanom nalazio F. Š. (28).

Uviđaj su na licu mjesta obavili pripadnici Policijske uprave Mostar, a po naredbi dežurnog kantonalnog tužioca naređene su sve neophodne istražne radnje s ciljem potpunog rasvjetljavanja okolnosti ove tragične nesreće.

Više o:

Mostar MUP HNK
NA VRH

Podijeli članak na