POGINULI NA LICU MJESTA

Poznat identitet oca i kćerke stradalih u stravičnoj nesreći u Bijeljini

Zbog nesreće su intervenisali pripadnici Policijske uprave Bijeljina, Vatrogasne jedinice i Hitne pomoći Bijeljina, a vatrogasci su morali sjeći lim smrskanog vozila kako bi izvukli tijela

S. S. / Nezavisne

S mjesta nesreće

Foto: AVAZ


Branislav Bošnjak (65) i njegova kćerka Jelena (33) nastradali su juče u Bijeljini kada su se Škodom sudarili s kamionom, a u ovoj nesreći je učestvovao i Golf, saznaju Nezavisne.

Za volanom kamiona Iveco bio je Ranko J., a otac i kćerka su, od siline udara, poginuli na licu mjesta. Ova nesreća se desila jučer oko 16.30 na dijelu obilaznice prema selu Batković. Zbog nesreće su intervenisali pripadnici Policijske uprave Bijeljina, Vatrogasne jedinice i Hitne pomoći Bijeljina, a vatrogasci su morali sjeći lim smrskanog vozila kako bi izvukli tijela.

Policija utvrđuje okolnosti pod kojima se desila nesreća, a prema nezvaničnim informacijama nesreća se, navodno, desila kada je Škoda preticala vozilo i vozač kamiona naglo zakočio. Ipak, detalji o tome šta se tačno dogodilo će biti poznati nakon što se obave uviđaj i vještačenja. Na mjestu tragedije ostale su stravične slike dijelova vozila rasutih po kolovozu.

Kako je navedeno iz Policijske uprave Bijeljina dvije osobe nastradale su saobraćajnoj nesreći u kojoj su učestvovali teretno vozilo Iveco kojim je upravljalo R.J., Golf kojim je upravljala J.Š. i Škoda Fabia kojim je upravljalo lice B.B.

- Vozač Škode je smrtno stradao kao i suvozač u vozilu J.B. koja je na licu mjesta smrtno stradala od zadobijenih povreda - saopćeno je iz PU Bijeljina.

NA VRH

Podijeli članak na