POTVRĐENO ZA AVAZ

U sudaru tri automobila povrijeđeno dvoje djece: Prebačeni na KUM u Sarajevo

Imali smo dojavu u 10:40 sati, M-17 u mjestu Dolovi, općina Olovo, rekli su iz Operativnog centra MUP-a Zeničko-dobojskog kantona za "Avaz"

A. Ovčina

Sa lica mjesta nesreće

Foto: AVAZ


Saobraćajna nesreća u kojoj su povrijeđene dvije maloljetne osobe dogodila se danas kod Olova, saznaje "Avaz".

- Bila je nesreća. Imali smo dojavu u 10:40 sati, M-17 u mjestu Dolovi, općina Olovo. Učestvovala su tri putnička motorna vozila. Škoda, upravljala R.A. iz Olova. U tom vozilu su se nalazila dva maloljetna lica. Jedino su ova dva maloljetna lica povrijeđena. Nisu ugroženi po život. K.A. i K.LJ. prebačeni su nakon ukazane ljekarske pomoći u Domu zdravlja Olovo na KUM Sarajevo - rekli su iz Operativnog centra MUP-a Zeničko-dobojskog kantona za "Avaz".  

 • Sudar tri automobila

  Sudar tri automobila

  Foto: AVAZ


Dodali su da je učestvovalo i putničko motorno vozilo marke Mercedes, kojim je upravljao R.N. iz Lukavca, stranih tablica KPCR130. Treće vozilo koje je učestvovalo je automobil marke Passat upravljao je J.M. iz Sarajeva.

 • U nesreći učestvovala tri vozila

  U nesreći učestvovala tri vozila

  Foto: AVAZ


- Svi vozači nisu zadobili povrede, samo dvije maloljetne osobe. Uviđaj je završen u 12:25 sati. Saobraćaj je pušten u oba pravca. Sudar je bio spontan, nije bio lančani - kazali su iz Operativnog MUP-a.

 • Duga kolona vozilaa

  Duga kolona vozilaa

  Foto: AVAZ


Smatraju kako djeca nisu zadobila teže povrede. 

NA VRH

Podijeli članak na