NESVAKIDAŠNJA SITUACIJA

Muškarac kupio kuću u Petrinji pa dok je čistio našao pušku, eksploziv i streljivo

U sklopu kampanje "Manje oružja, manje tragedija", policija je pozvala građane da predaju sve vrste ubojitih sredstava bez ikakvih sankcija

Policija izašla na teren. ILUSTRACIJA (FOTOGRAFIJA NE PRIKAZUJE STVARNI DOGAĐAJ)

A. O. / Hina

16.5.2022

U Petrinji, u Hrvatskoj, novi vlasnik kuće je čisteći je pronašao automatsku pušku, eksploziv i streljivo, a među oružjem je bio i ručni bacač granata te pola kilograma plastičnog eksploziva, izvijestila je Sisačko-moslavačka policija, prenosi Hina.

Kako navode, u sklopu kampanje "Manje oružja, manje tragedija", policija je pozvala građane da predaju sve vrste ubojitih sredstava bez ikakvih sankcija.

- Pozivamo sve one koji još negdje u svojim kućama čuvaju, skrivaju ili pronađu ilegalno oružje ili eksplozivna sredstva da pozivom na broj 192 učine prvi korak prema predaji bez sankcija, a sve kako bi učinili svoje okruženje sigurnijim.

Oružje i eksplozivna sredstva nemojte sami donositi u policijske stanice kako ne bi došlo do aktiviranja i neželjenih povrijeda. Stručno osposobljeni policijski službenici će na siguran način preuzeti oružje - izvijestili su iz policije.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.