ZAVRŠIO NA PSIHIJATRIJI

Drama kod Bosanske Gradiške: Napravio "zasjedu" policajcima, napao ih sjekirom i nožem

Ljubomir Đ. je na skoro sličan način i u avgustu prošle godine pokušao da otjera sudske policajce iz svog dvorišta

E. Ć. / Srpskainfo

PU Gradiška potvrdila: Muškarac na Klinii za psihijatriju

Foto: Ilustracija


Nevjerovatna priča dolazi iz Romanovca kod Bosanske Gradiške gdje je izvjesni Ljubomir Đ., već poznat po nasilničkim ispadima, spremio zasjedu Interventnoj jedinici Sudske policije RS koja je došla po njega da ga odvede na zakazano ročište.

Izvor iz sudijske policije je za Srpskainfo. ispričao kako je akcija počela oko šest sati ujutro, kada su sudski policajci došli do kuće kako bi ga spriječili da pobjegne. Na kući su bila odškrinuta vrata.

- Jedan od sudskih policajaca je pozivao Ljubomira Đ. i saopćio mu zbog čega su došli. Kada je Ljubomir čuo sudskog policajca, odmah je počeo sa psovanjem, dok je u rukama držao sjekiru i nož. U trenutku ulaska sudskih policajaca u kuću nasilnik se nalazio na drugom kraju zamračene prostorije.

Potom je Ljubomir počeo nekontrolisano mahati sjekirom i nasrtati prema sudskim policajcima, nakon čega su oni ušli u prostoriju. Ljubomir je zamahnuo sjekirom prema sudskom policajcu, koji je uspio da postavi štit i tako se odbranio od napada nasilnika. Nakon toga, Ljubomir je bacio sjekiru prema sudskom policajcu. Nakon napada sjekirom, Ljubomir je i dalje nasrtao na sudske policajce dok ga konačno nisu oborili na pod i uhapsili - rekao je izvor za Srpskainfo.

Inače, Ljubomir Đ. je na skoro sličan način i u avgustu prošle godine pokušao da otjera sudske policajce iz svog dvorišta.  On je nakon kriminalističke obrade sproveden na liječenje u Kliniku za psihijatriju u Banjoj Luci.

NA VRH

Podijeli članak na