SASLUŠAN U TUŽILAŠTVU

Muškarac iz Beograda krio drogu u šupi: Policija pronašla kokain, hašiš, vagu

U dvorištu i šupi koje koristi osumnjičeni, pronađeno je 374,69 grama kokaina i 490, 38 grama hašiša, želatinasta masa za hlađenje, kao i vaga za precizno mjerenje i 1.150 eura

Policija ga uhapsila zbog droge. ILUSTRACIJA

A. O. / Kurir.rs

21.5.2022

Muškarac inicijala N.V. (44) iz Beograda, u čijem je domu pronađena veća količina narkotika, kao i prerađene konzerve piva, za koje se sumnja da su bile namenjene prijenosu droge saslušan je danas u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

U dvorištu i šupi koje koristi osumnjičeni, pronađeno je 374,69 grama kokaina i 490, 38 grama hašiša, želatinasta masa za hlađenje, kao i vaga za precizno mjerenje i 1.150 eura.


Osam komada

Osam komada prerađenih konzervi pronađeno je u kući, koju osumnjičeni koristi.

N. V. se na teret stavlja krivično djelo nedozvoljena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

On je na saslušanju pred dežurnim zamjenikom Višeg javnog tužioca negirao izvršenje krivičnog djela i iznio je svoju odbranu.


Odrediti pritvor

Nakon saslušanja tužilaštvo je predložilo sudiji za prethodni postupak Višeg suda u Beogradu da osumnjičenom odredi pritvor kako ne bi u kratkom vremenskom periodu ponovio krivično djelo.

Kako Kurir nezvanično saznaje, osumnjičeni se branio da je pronađena droga za njegovu ličnu upotrebu, dok je za konzerve tvrdio da ih je dobio za rođendan prije pet godina.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.