SAZNAJE AVAZ

Požar u Bihaću: Gorjela kuća, uzrok još uvijek nepoznat

Upravo sad formira se uviđajna ekipa, istražitelji Policijske stanice Bihać zajedno sa protivpožarnim vještakom kojeg je angažovalo Kantonalno tužilaštvo Unsko-sanskog kantona, kazao je Beganović

Požar u Bihaću. AVAZ

Piše: A. Ovčina

27.5.2022

Požar koji je uznemirio građane Bihaća dogodio se u noći sa četvrtka na petak.

Kako "Avaz" saznaje požar se dogodio u 03:30 sati. 

- Dojava je tačna. Informacija je tačna. Jutros u 3:30 sati Policijska stanica Bihać zaprimila je dojavu putem telefona od građanke inicijala K.S. rođene 1963. godine u Bihaću, nastanjena u naselju Repušine, grad Bihać, koja je prijavila da je na porodičnoj kući došlo do izbijanja požara unutar kuće, na nepoznat način - rekao je Adnan Beganović, portparol MUP-a Unsko-sanskog kantona.


Lokalizovan požar. AVAZ

Dodao je da su na teren izašli pripadnici policije zajedno sa vatrogasnom jedinicom grada Bihaća, te u 05:20 sati je lokalizovan požar na spornoj kući.

- Upravo sad formira se uviđajna ekipa, istražitelji Policijske stanice Bihać zajedno sa protivpožarnim vještakom kojeg je angažovalo Kantonalno tužilaštvo Unsko-sanskog kantona i pod čijem nadzorom se rade uviđajne radnje radi utvrđivanja nastanka požara - kazao nam je Beganović.

Istakao je da nije bilo povrijeđenih. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.