RANJENA JEDNA OSOBA

Oglasio se MUP RS nakon pucnjave u Banjoj Luci: Tužilaštvo događaj definisalo kao tjelesna povreda

olicijski službenici Policijske uprave Banja Luka, preduzimaju sve neophodne mjere i radnje, saopćeno je iz MUP-a RS

Policija radi na rasvjetljavanju krivičnog djela. ILUSTRACIJA

A. O.

6.6.2022

Ministarstvo unutrašnjih poslova RS oglasilo se nakon pucnjave koja se dogodila oko ponoći u Banjoj Luci.

Kazali su da je nadležno tužilaštvo navedeni događaj okarakterizovalo kao tjelesna povreda.

- Policijski službenici Policijske uprave Banja Luka, preduzimaju sve neophodne mjere i radnje u cilju rasvjetljavanja krivičnog djela „Tjelesna povreda“ i otkrivanja izvršioca. Naime, Policijskoj upravi Banja Luka, 06.06.2022. godine oko 00:10 sati, od strane Univerzitetsko-kliničkog centra RS prijavljeno je, da se neposredno prije prijave, jedno lice javilo radi ukazivanja medicinske pomoći, odnosno zbrinjavanja tjelesnih povreda koje je zadobilo pucanjem iz vatrenog oružja od strane drugog lica, u naselju Starčevica, Grad Banja Luka. O događaju je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka, koji je navedeni događaj kvalifikovao kao krivično djelo „Tjelesna povreda“”, saopćeno je iz MUP-a RS.


Podsjećamo, kako su prenijeli mediji, u pucnjavi u Banjaluci ranjen je Dejan Kostić Dela koji je već godinama poznat policiji po teškim krivičnim djelima te je do sada više puta osuđivan na zatvorske kazne.

Prije par godina uhapšen je nakon što je na društvenim mrežama procurio snimak kako maltretira i šamara dva mladića u Banjaluci.

Video
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.