U MJESTU ORAH

Detalji teške nesreće kod Bileće: Poginula jedna osoba, teško povrijeđeno sedmogodišnje dijete

Osim djeteta teže su povrijeđena još tri lica koje se nalaze na Odjeljenju intezivne njege trebinjske bolnice i njihovo zdravstveno stanje se prati

Nesreća se dogodila jutros u 6:45. Ilustracija

E. Ć. / Srna

19.6.2022

Sedmogodišnje dijete teško je povrijeđeno u saobraćajnoj nesreći u mjestu Orah kod Bileće i očekuje se njegov transport Helikopterskim servisom RS iz trebinjske bolnice u neku drugu zdravstvenu ustanovu, potvrđeno je Srni u Bolnici Trebinje.

Dijete je zadobilo povrede glave i smješteno je na Odjeljenje intezivne njege. Iz trebinjske bolnice kažu da je kontaktiran Helikopterski servis Republike Srpske i da će od procjene ljekara zavisiti u koju će zdravstvenu ustanovu dijete biti prevezeno.

Osim djeteta teže su povrijeđena još tri lica koje se nalaze na Odjeljenju intezivne njege trebinjske bolnice i njihovo zdravstveno stanje se prati.


Srna nezvaninično saznaje riječ je o porodici iz Novog Sada. U trebinjskoj Policijskoj upravi Srni je ranije potvrđeno da je u sudaru dva vozila u mjestu Orah na magistralnom putu Bileća-Trebinje jutros poginulo jedno lice. 

Saobraćajna nesreća dogodila se u 6:45 sati. Prema nezvaničnim saznanjima Srne, poginuo je muškarac iz Trebinja čiji su inicijali N.LJ. (55).

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.