OBAVLJENA OBDUKCIJA

Nastradali Trebinjac neposredno prije nesreće imao težak srčani udar

Nebojša Ljubibratić zbog infarkta izgubio svijest za volanom Fiata

Smrskana vozila na mjestu nesreće. Hercegovina.info

Nezavisne novine

20.6.2022

Nebojša Ljubibratić (55), poznati trebinjski pčelar koji je poginuo u nedelju ujutro na magistralnom putu Trebinje – Bileća, neposredno prije direktnog sudara sa vozilom iz suprotnog smjera imao je težak srčani udar, potvrdio je za "Nezavisne" Dražen Damjanjuk, specijalista sudske medicine Prosekture Trebinje.

On je u ponedeljak u ranim jutarnjim satima, po nalogu okružnog javnog tužioca, uradio obdukciju tijela nastradalog Ljubibratića, utvrdivši da je jedini uzrok njegovog gubitka kontrole nad vozilom i prelaska na suprotnu stranu kolovoza jak infarkt.

- Zbog infarkta je očigledno izgubio svijest i prešao na suprotnu stranu kolovoza, a i ranije je imao srčanih problema, odnosno infarkt sa operacijom ugradnje stentova i to smo sve našli prilikom obdukcije- kazao je Damjanjuk.

Ljubibratić je poginuo u nedelju ujutro, oko 6.45 sati u mjestu Orah, na putu između Trebinja i Bileće, kada se direktno sudario sa sa novosadskim vozilom koje mu je dolazilo iz suprotnog smjera, a bit će sahranjen danas u svome selu Ljubovo kod Trebinja.

U tenucima nesreće je u vozilu Fiat Ljubibratić bio sam, dok se u novosadskom automobila vozila porodica, od kojih je dvoje djece zadobilo teže povrede, a otac, djed i baka su zbrinuti u bolnici Trebinje i van su životne opasnosti.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.