OBAVLJENA OBDUKCIJA

Nastradali Trebinjac neposredno prije nesreće imao težak srčani udar

Nebojša Ljubibratić zbog infarkta izgubio svijest za volanom Fiata

Nezavisne novine

Smrskana vozila na mjestu nesreće

Foto: Hercegovina.info


Nebojša Ljubibratić (55), poznati trebinjski pčelar koji je poginuo u nedelju ujutro na magistralnom putu Trebinje – Bileća, neposredno prije direktnog sudara sa vozilom iz suprotnog smjera imao je težak srčani udar, potvrdio je za "Nezavisne" Dražen Damjanjuk, specijalista sudske medicine Prosekture Trebinje.

On je u ponedeljak u ranim jutarnjim satima, po nalogu okružnog javnog tužioca, uradio obdukciju tijela nastradalog Ljubibratića, utvrdivši da je jedini uzrok njegovog gubitka kontrole nad vozilom i prelaska na suprotnu stranu kolovoza jak infarkt.

- Zbog infarkta je očigledno izgubio svijest i prešao na suprotnu stranu kolovoza, a i ranije je imao srčanih problema, odnosno infarkt sa operacijom ugradnje stentova i to smo sve našli prilikom obdukcije- kazao je Damjanjuk.

Ljubibratić je poginuo u nedelju ujutro, oko 6.45 sati u mjestu Orah, na putu između Trebinja i Bileće, kada se direktno sudario sa sa novosadskim vozilom koje mu je dolazilo iz suprotnog smjera, a bit će sahranjen danas u svome selu Ljubovo kod Trebinja.

U tenucima nesreće je u vozilu Fiat Ljubibratić bio sam, dok se u novosadskom automobila vozila porodica, od kojih je dvoje djece zadobilo teže povrede, a otac, djed i baka su zbrinuti u bolnici Trebinje i van su životne opasnosti.

NA VRH

Podijeli članak na