BIZARNO

Naveden kao ožalošćen, a onda su nakon njene sahrane saznali da ga je ubila i zabetonirala

U trenutku kada je porodica štampala smrtovnicu za Biljanu, duboko potreseni zbog njene smrti, mislili su da je samoubistvo izvršila baš zato što joj supruga godinama nema i da više nije mogla da izdrži

S. S. / Blic.rs

29.6.2022

Sporna smrtovnica. BLIC

Na smrtovnici Biljane Stojanović, žene koja je prije nekoliko dana pronađena mrtva u pomoćnoj zgradi u svom dvorištu u selu Veliko Trnjane kod Leskovca u Srbiji, kao ožalošćen naveden je njen suprug Ivan Stojanović, za koga je na dan njene sahrane otkriveno da ga je ona ubila i zabetonirala, piše Blic.rs.

Biljana je, kako se za sada vjeruje, izvršila samoubistvo trovanjem. Nakon njene sahrane, koja je održana jučer u ovom selu, policiju je pozvao jedan policajac i rekao im da se tijelo njenog supruga Ivana nalazi u kući.

Emotivna veza

Sumnja se da je u pitanju mladić, koji je s Biljanom bio u emotivnoj vezi.

Policija je nakon Biljanine sahrane upala u porodični dom Stojanovića, zapečatila ga i počela potragu. Tada je pronađena zabetonirana glava muškarca, za kojeg se vjeruje da je u pitanju njen suprug Ivan o kojem niko ništa nije znao više od tri godine, jer je Biljana svima pričala da živi i radi u Rusiji.

U trenutku kada je porodica štampala smrtovnici za Biljanu, duboko potreseni zbog njene smrti, mislili su da je samoubistvo izvršila baš zato što joj supruga godinama nema i da više nije mogla da izdrži... Nisu ni slutili da će policija sada sumnjati da je upravo ona još prije tri,četiri godine ubila svog supruga i njegovo tijelo zabetonirala u dvorištu!

Rođak preminuo na sahrani

Da situacija bude dodatno bizarna i nevjerovatna, tokom Biljanine sahrane jedan njen rođak je preminuo.

- Cijelo selo došlo je jučer na sahranu i svi su bili vidno tužni i potrešeni, pa je tako jedan Biljanin rođak koji ima preko 70 godina umro. Njemu se slošilo na ispraćaju i pao je na zemlju nasred pogreba - kaže mještanin i dodaje:

- Svi su skočili da mu pomognu, zvali su i Hitnu pomoć. Ljekari Hitne pomoći pokušali su da ožive nesretnog čoveka, ali nažalost nisu uspjeli. Čuli smo da je doživio infarkt.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.