UŽASNE SCENE

Strah i panika u selu gdje su pronađena dva tijela: Na ulicu ne izlazim, niti planiram da izađem

Možda je u cijelu priču umiješan neko treći, niko nije uhapšen još i svi se plaše da zapravo postoji ubica među nama, priča komšinica

Ubijeni Ivan. DRUŠTVENE MREŽE

S. S. / Kurir.rs

1.7.2022

Nakon što je pronađeno tijelo Biljane Stojanović u selu Veliko Trnjane kod Leskovca, a potom i tijelo njenog supruga kojeg niko nije vidio više od tri godine u selu je zavladala panika i strah, navode mještani u razgovoru za Kurir.

Podsjećamo, tijelo Biljane Stojanović pronađeno je u nedjelju, a na dan sahrane kćerki je javljeno da se Ivanovo tijelo nalazi u istoj prostoriji gdje je bila i žena koja je izvšila samoubistvo. Kada je razbijen beton u toj prostoriji zatekli su jeziv prizor, prepolovljen leš bio je u buretu koje je zaliveno betonom.

"Možda je ubica među nama"

- Nismo živi od kada se sve ovo dogodilo, prvo je ona nađena mrtva, a zatim i tijelo njenog supruga kojeg niko nije vidio skoro tri godine. Ne boravim ovdje često, stigla sam prije nekoliko dana i mnogo sam uplašena, kao i ostale komšije. Nikome ništa nije jasno i zbog toga je sve još strašnije. Ne možemo da povjerujemo da je Biljana presudila Ivanu, pa se poslije toliko godina ubila, ko zna šta je tu bilo - priča komšinica i dodaje:

- Možda je u cijelu priču umiješan neko treći, niko nije uhapšen još i svi se plaše da zapravo postoji ubica među nama.

Ne izlazi iz kuće

Mještanka navodi da otkako se pročulo za stravu u kući Stojanovića u selo gotovo da ne izlazi.

- Ovdje sam da pripazim kuću rodbini. Na ulicu ne izlazim, niti planiram da izađem. Samo mi je da što prije odem, da se sklonim odavdje. Oni nisu ličili na takav par, kako im je bilo u kući ne znam, ali da se takvo nešto desi...

Video
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.