ŽENA MONSTRUM

Detalji stravičnog ubistva: Na bure sa tijelom muža stavila dječiji bazen

Očevici kažu da je tijelo Ivana Stojanovića pronađeno u buretu zabetonirano u "čučećem položaju", ali da, vjerovatno zbog betona, nije otpao ni jedan dio tijela iako se nalazilo tu tri godine

Biljana - Žena monstrum koja je ubila muža pa ga zabetonirala u štali. DRUŠTVENE MREŽE

S. S. / Blic

1.7.2022

Tijelo Ivana Stojanovića (40) iz Velikog Trnjana, pronađeno je zabetonirano u metalnom buretu, zazidanom ciglama, iznad kojeg se nalazio dječiji bazen na naduvavanje i šuške od kukuruza, saznaje "Blic".

Tijelo je, kako saznaje Blic, otkrio Nenad, brat nastradalog, kada je čekićem krenuo da ruši pregradni zid u štali.

- Kada je udario čekićem i polomio zid, prvo što je vidio bila je lobanja njegovog brata. Tijelo je bilo u metalnom buretu oko koga je bio sagrađen pregradni zid od cigli i betona. Iznad je bila izgrađena betonska ploča, na kojoj je stajao dječiji bazen na naduvavanje i šuške od kukuruza. Mjesto je bilo zamaskirano tako da niko ne bi pomislio da se baš tu nalazi leš u buretu - pričaju mještani za "Blic".

U čučećem položaju

Prema nezvaničnim informacijama, na tavanu kuće nađena je sjekira kojom je, kako se sumnja, usmrćen Ivan.

- Sjekira je bila umotana u kese i ostavljena na tavanu - kaže sagovornik "Blica.

Podsjetimo  Ivanovo tijelo bilo je ubačeno u bure i preliveno betonom.

Očevici kažu da je tijelo Ivana Stojanovića pronađeno u buretu zabetonirano u "čučećem položaju", ali da, vjerovatno zbog betona, nije otpao ni jedan dio tijela iako se nalazilo tu tri godine.

- Kada je malter skinut vidjele su se povrede sječivom po cijelom tijelu, nalik na one koje su samo mogle da budu nanijete sekirom - priča rođak Stojanovića, koji je, kaže, imao tu nesreću da sve to vidi i da od tada ne može oči da sklopi.

Bure se, kako otkriva za "Blic", nalazilo iza naknadno dozidanog zida.

- Taj zid je bio od cigli i maltera u jednom ćošku, a preko su bile nabacane neke stvari, otpad. Zid je amaterski urađen. Ili se radilo na brzinu ili ga je zidala ženska ruka - smatra Blicov sagovornik.

Ivan Stojanović je posljednji put ušao u Srbiju 2019. godine. Seljani su ga tada, kako kažu, viđali jedno vrijeme, pa im je ponovo nestao iz vidokruga, a od Biljane su dobijali informacije da se vratio u Rusiju, ali potvde da je ponovo izašao iz Srbije – nema.

Lagala

Ono što je sada izvjesno to je da je ona lagala da se, navodno, čuje sa svojim mužem.

- Ni ona ni djeca ni njegovi rođaci ga nisu čili skoro tri godine - tvrdi Blicov izvor i dodaje da ne može da "svari" činjenicu da se niko od rodbine nije zainteresovao zašto se ne javlja.

Tačan datum njegove smrti znaće se kada stignu rezulatati obdukcije, a uzrok smrti Biljane kada stignu toksikološki rezultati za koje treba duži vremenski period.

Mještani Velikog Trnjana su još u šoku, a njihov stres povećava i to što su ekipe policajaca još na terenu i da se razgovara sa svima koji su na bilo koji način bili sa njom u kontaktu i to ne samo u Velikom Tranjanu.

Iako je Biljana bila vesela osoba i sa svima održavala dobre komšijske odnose, sada mještani isključivo nju krve za tragediju koju je priredila rođacima, a posebno svojoj djeci, a da li za to ima osnova pokazaće sudski vještaci.

- Koji to monstrum od ljudskog uma ide po selu smije se i priča laži i živi normalno, a da zna da joj u podrumu leži zacementirani suprug? - pitaju se komšije, koje su juče govorile sve najlepše o njoj.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.