BANJA LUKA

Zatražen pritvor za Dejana Tatića, koji je fizički napao svoju djevojku: Policija mu pronašla veću količinu ekstazija

Osumnjičeni je 4. jula u Banja Luci počinio nasilje nad T.V. iz Banjaluke, sa kojom je u emotivnoj vezi, a 5. jula je u Ulici Branka Popovića prijetio smrću B.R. i njemu bliskoj osobi, naveli su iz Tužilaštva

Uhapšen Dejan Tatić. Ilustracija

A. Z.

7.7.2022

Okružno javno tužilaštvo Banja Luka zatražilo je da bude određen pritvor Dejanu Tatiću (22), koji je osumnjičen da je fizički  napao djevojku T.V, ali i da je kod sebe držao veću količinu ekstazija. Da mu se odredi pritvor, zatraženo je od Osnovnog suda u Banja Luci.

Osumnjičeni je 4. jula u Banja Luci počinio nasilje nad T.V. iz Banja Luke, sa kojom je u emotivnoj vezi, a 5. jula je u Ulici Branka Popovića prijetio smrću B.R. i njemu bliskoj osobi, naveli su iz Tužilaštva.

Osumnjičenom se također stavlja na teret da je u još neutvrđenom periodu radi prodaje držao veću količinu droge koja asocira na ekstazi.

Tužilac je predložio pritvor za Tatića zbog bojazni da bi boravkom na slobodi mogao ometati krivični postupak uticajem na svjedoke, te da će počiniti krivično djelo kojim prijeti.

Šaljite nam Vaše fotografije i snimke na WhatsApp i Viber, broj +387 65 822 888. Najbolji materijal nagrađujemo!

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.