POLICIJA GA UHAPSILA

Vozač koji je Mercedesom uletio u kafić tereti se za dva krivična djela: "Malo sam popio"

Da smo ostali napolju, sve bi nas pobio, kaže izvor

Vozač S. A.. KURIR.RS

A. O. / Kurir.rs

12.7.2022

Vozač Mercedesa inicijala S. A. (34) uhapšen je zbog sumnje da je u noći između ponedjeljka i utorka automobilom uletio u baštu kafića u Ćipranovoj ulici u Novom Sadu i tom prilikom povrijedio dvije djevojke, koje su bile u bašti, a potom izašao iz vozila, pitao: "Da li sam nekoga ubio?" i odšetao s mjesta nesreće.

Kako Kurir nezvanično saznaje, policija je tokom jučerašnjeg dana uhapsila osumnjičenog vozača i ispostavilo se da je riječ o S. A., koji je javnosti poznat kao navijač Partizana, koji je 2013. godine na derbiju skinuo pantalone i donji veš i pokazao zadnjicu, što je zabilježeno i fotoaparatima i kamerama, a fotografija je dostupna javnosti i dan danas. 

Zbog tog gesta on je dobio nadimak "gologuzi navijač".

Uništen automobil. INSTAGRAM

- Tragedija u kafiću je izbegnuta samo pukom srećom. Minut, dva prije nego što je Mercedes u punoj brzini uletIo u baštu, ljudi koji su tu slavili rođendan, ušli su u unutrašnjost kafića, jer im je postalo hladno. Dvije djevojke, koje su povrijeđene ostale su u bašti kako bi sa stola pokupile neke stvari i baš tada se desila nesreća - prepričao je svjedok za Kurir i dodao:

- Da smo ostali napolju, sve bi nas pobio. Uletio je strašno! Sve je ostalo polomljeno, stolovi, stolice, suncobrani... Puklo je ko bomba, sve se zatreslo. Cijeli prednji dio auta je potpuno uništen, njega su poslije odšlepali, jer nije bio u voznom stanju.

Kako su svjedoci dodali, vozač Mercedesa je poslije udesa izašao iz kola, kao i djevojka koja je, po njihovim riječima, bila na mjestu suvozača.

- On je samo pitao da li ima mrtvih, a onda je otišao. On na jednu stranu, a ta devojka na drugu - kaže izvor i dodaje da jedna od povrijeđenih djevojaka ima teže povrede.

Uništen kafić. KURIR

Osumnjičeni je jučer poslije policijske potrage uhapšen dok se nalazio u automobilu sa svojim ocem, ali na mjestu suvozača.

- On je rekao da je otišao s mjesta nesreće jer je "malo popio" - nezvanično saznajemo od izvora upoznatog sa slučajem.

S. A. je određeno zadržavanje do 48 sati, poslije čega će biti saslušan u tužilaštvu.

- Sumnjiči se za dva krivična djela - teško djelo protiv bezbjednosti javnog saobraćaja i nepružanje pomoći licu povrijeđenom u saobraćajnoj nezgodi - objašnjava naš izvor.

A. S. je zbog incidenta na utakmici 2013. godine pokazao zadnjicu pripadnicima Žandarmerije, a to svoje ponašanje, kako su tada pisali mediji, u policiji je objasnio riječima: "Iznervirali su me vatrogasci zato što su polivali ljude koji su mirno sjedili na tribinama. Zbog toga sam, bijesan i revoltiran, skinuo pantalone i gaće i pokazao zadnjicu". Navijač Partizana bio je hapšen i 2012. i tada je u pritvoru proveo sedam dana. Protiv njega su ranije pokrenuta i tri prekršajna postupka, i to zbog nedoličnog i nasilničkog ponašanja, piše Kurir.rs.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.