PROŠAO BEZ TEŽIH POVREDA

Tinejdžer se automobilom zabio u zid: Mještane je probudio stravičan udarac, a Golf je potpuno smrskan

On je od siline udarca završio u dvorištu komšije

Sa mjesta nesreće. Kurir.rs

E. Ć. / Kurir.rs

8.8.2022

U beogradskom naselju Kaluđerica mještane je jučer ujutro probudio stravičan udarac, kada se 17-godišnji mladić sa automobilom zakocao u betonsku banderu.

On je od siline udarca završio u dvorištu komšije. Prema pisanju Kurira, mladić je imao probnu dozvolu. Srećom, prošao je bez težih povreda.

- Od siline udarca automobil se odbio, probio ogradu i završio u dvorištu pored. Maloljetnik je prebačen u Urgentni centar, gdje su mu konstatovane lakše tjelesne povrede i uzeta mu je krv za analizu da bi se utvrdilo da li je vozio pod dejstvom alkohola - rekao je izvor koji je dodao da od automobila skoro da ništa nije ostalo.

Stanovnici ulice u kojoj se dogodila nesreća kažu da ih je probudio stravičan udarac i da su istračali na ulicu gdje ih je dočekao stravičan prizor.

Svi smo spavali kada se to dogodilo. Udarac je probudio cijeli komšiluk. Kad smo izašli na terasu da vidimo šta se događa, ugledali smo potpuno smrskan automobil. U kratkom roku svi su izašli iz svojih kuća i pritrčali da pomognu mladiću - rekle su komšije i dodale da je do nesreće došlo usljed neprilagođene brzine, prenosi Kurir.

Šaljite nam Vaše fotografije i snimke na WhatsApp i Viber, broj +387 65 822 888. Najbolji materijal nagrađujemo!


Video
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.