HRVATSKA

U stravičnom sudaru poginuo Francuz, sin mu teško povrijeđen

Preminuli Francuz je bio vozač Forda koji se sudario s Mercedesom

Automobil smrskan do neprepoznatljivosti. JVP Gospić

A. Č. / Index.hr

8.8.2022

Na brzoj cesti od Gornje Ploče prema Udbini u Hrvatskoj danas se dogodila teška saobraćajna nesreća u kojoj je poginuo Francuz, a pet osoba je povrijeđeno, od čeka dvoje teško. Sudarila su se dva automobila u kojima su bili državljani Francuske i Austrije.

Preminuli Francuz je bio vozač Forda koji se sudario s Mercedesom. Umro je u bolnici od posljedica ozljeda zadobivenih u nesreći. 

Direktorica bolnice u Gospiću Sandra Čubelić rekla je Hini da je njima dovezeno šest pacijenata iz te saobraćajne nesreće, od kojih je petoro francuskih državljana.

- Vozač iz Francuske dovezen je bez svijesti i bez reakcije zjenica, pa je, unatoč provedenoj reanimaciji, podlegao ozljedama i bit će upućen na obdukciju - Rekla je Čubelić.

Njegova supruga, sin, kći i još jedan mladić također su ozlijeđeni, od kojih je 15-godišnji sin zadobio prijelome glave i zdjelice te je zbog težina povreda prevezen na hirurgiju zagrebačke Klinike za dječje bolesti.

Ostalih četvero pacijenata je hospitalizirano u Gospiću, jedna osoba s teškom ozljedom, a troje za sada ima lake tjelesne ozljede, s mogućnošću prekvalifikacije u težu.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.