IZJAVA ZA AVAZ

Direktor benzinske pumpe na kojoj je automobilom udaren uposlenik: On je na bolovanju, zadobio je lake povrede

On je vraćen iz bolnice nakon sat vremena, rekao je Bajramović

Bajramović: Nije strašna povreda. AVAZ

Piše: A. Ovčina

16.8.2022

U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila jučer u Cazinu, djevojka je automobilom udarila uposlenika, pokušavajući izbjeći vozilo koje joj je dolazio iz suprotnog smjera.

Kako je za portal "Avaza" kazao direktor pumpe „Bens-es“ d.o.o. Cazin, Edin Bajramović, mnogi portali prenijeli su nebuloze gdje su naveli da se radniku navodno bore za život.


- To je netačno. Radnik jeste nastradao, ali nije u toj mjeri. On je vraćen iz bolnice nakon sat vremena. Ima povrede, ali to šta su pojedini mediji objavili, ne znam odakle im te informacije – tvrdi Bajramović.

Prema njegovim riječima, opovrgava tvrdnje o teškim tjelesnim povredama.


Nema lomova

- Radnik je otišao u hitnu pomoć, u Kantonalnu bolnicu Bihać. Pregledan je kod ortopeda. Nema lomova. Ima povrede na vratu i koljenu. Odmah su ga pustili kući – kazao je Bajramović.

Dodao je da je za vrijeme ove nesreće bio u blizini, jer ima kuću pored pumpe te je bio svjedok nemilog dogđaja.


Vozačica se prepala

- Vozačica je bila, ona se prepala da će napraviti udes sa drugim automobilom i kako je smotala naglo volan i dala gas, vratila se nazad na pumpu – kazao je on za portal „Avaza“.

Policija je bila na mjestu događaja, prilikom čega je napravljen zapisnik. Kaže da se čekalo dok se radnik vrati iz bolnice. Tvrdi da uposlenik ima lakše tjelesne povrede i da je trenutno na bolovanju.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.