DANAS POSLIJEPODNE

U jezivoj nesreći kod Prnjavora poginule majka i kćerka: Naložena obdukcija tijela, otac i druga djevojčica (4) s teškim opekotinama prevezeni u bolnicu

Uviđaj na mjestu nesreće izvršio je dežurni tužilac Dalibor Vrećo zajedno sa policijskim službenicima

Sa mjesta nesreće. Prnjavor.info

H. J. I.

26.8.2022

U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u Lišnji kod Prnjavor poginule su dvije osobe, a tri su povrijeđene i prebačene u Univerzitetski klinički centar RS, potvrđeno je za Srpskainfo.

Prema nezvaničnim informacijama, u nesreći su stradale majka i maloljetna kćerka, koje su izgorjele u vozilu koje se nakon udara zapalilo.

Otac i druga kćerka (4) su spašeni iz vozila i prevezeni su u bolnicu.


Portparol Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka Maja Đaković Vidović kaže da se nesreća dogodila u 14.20 sati.

– U nesreći su učestvovali "Golf 4" kojim je upravljao Mladen Ristić (23) iz Prnjavora i "Reno 19" za čijim volanom je bio Zlatko Dević (46) iz Prnjavora. Nakon sudara "Reno 19" se zapalio i u njemu su izgorjele dvije osobe - rekla je Đaković Vidović.

Dodaje da su povrijeđeni vozač i devojčica (4) iz "Renoa", kao i vozač "Golfa 4" koji su prevezni u UKC RS na dalje liječenje.


– Uviđaj na mjestu nesreće izvršio je dežurni tužilac Dalibor Vrećo zajedno sa policijskim službenicima. Tužilac je naložio da se sprovedu sve potrebne mjere i radnje kako bi se utvrdile tačne okolnosti i uzrok nesreće. Naložena je obdukcija, kao i identifikacija tijela dvoje stradalih koji će biti obavljeni u Zavodu za sudsku medicinu RS– rekla je Đaković Vidović.

Kako Srpskainfo saznaje radi o porodici iz Novog Sela kod Potočana, ali u tužilaštvu i policiji tu informaciju nisu mogli da potvrde, dok god se ne izvrši identifikacija tijela.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.