UČESTVOVAO I MLADOŽENJA

Na svadbi se potukli radnici obezbjeđenja sa svatovima: Sedam osoba povrijeđeno

Poslije nekog vremena radnici obezbjeđenja su bili prinuđeni da pobjegnu iz lokala, navode izvori

U tučnjavi učestvovali gosti. KURIR

A. O. / Kurir.rs

6.9.2022

Na svadbenom veselju prošlog vikenda dogodila se nesvakidašnja tučnjava u mjestu Mionica u Srbiji.

Incident je izbio kada su se u luksuznom restoranu potukli pripadnici obezbjeđenja i svatova, a u tučnjavi su učestvovali mladoženja i njegov otac.

Opća tučnjava je izbila nakon što su radnici obezbjeđenja, koje je angažirao vlasnik lokala, reagovali kada je jedan od gostiju izlupao času i popeo se na stolicu.


Opomenulo ga obezbjeđenje

- Kada je gost na svadbenom veselju Goran K. razbio čašu, obezbjeđenje ga je opomenulo, međutim, on se ubrzo nakon toga popeo na stolicu, nakon čega su ga radnici obezbjeđenja Marko J. i Lazar M. izveli iz sale i odveli u toalet, gdje su mu, po njegovim tvrdnjama, udarili dva šamara, a isto je prošao i drugi gost na svadbi Duško B., koji je pokušao da zaštiti poznanika. Nakon toga, revoltirani gosti, ali i mladoženja i njegov otac, okupili su se u holu svečane sale ispred toaleta i tada je došlo do guranja između svatova i radnika obezbjeđenja - navode izvori.

Nakon toga je više svatova napalo radnike obezbjeđenja, koji su, na kraju, bili prinuđeni da pobjegnu iz lokala.


Zadobili povrede

- Najprije je jedan udarac u glavu zadobio radnik obezbjeđenja Marko J., a nakon toga su revoltirani svatova napali radnike obezbjeđenja i tada je nastala opća tuča, u kojoj je razmijenjeno više udaraca. U tuči je učestvovao i mladoženja Marko D., kao i njegov otac Dragan, koji su sa radnicima obezbjeđenja razmijenjivali udarce pesnicama u glavu. Poslije nekog vremena radnici obezbjeđenja su bili prinuđeni da pobjegnu iz lokala - navode izvori.

Epilog nesvakidašnje tuče je sedam povrijeđenih osoba. Teške povrede je zadobio gost na svadbi Dragoljub P., koji je zbrinut u valjevskoj bolnici, dok su lakše povrede zadobili mladoženja i njegov otac. Lakše su povrijeđena i dva radnika obezbjeđenja, kao i još dva gosta na svadbi.

U toku je istraga o ovom nesvakidašnjem incidentu.

Videosnimank pogledajte OVDJE.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.