ISPOVIJEST ZA "AVAZ"

Adisa Ahmić, koju su pretukli svekar, svekrva i djever: Izbacili su me na ulicu, ni stvari nisam pokupila

Policija je jučer uzimala izjave od supruga, jer su preksinoć locirali gdje se nalazi, kazala je

Piše: S. S.

7.9.2022

Adisa Ahmić je brutalno pretučena. AVAZ

Adisa Ahmić u Željeznom Polju kod Žepča, gdje je udata, bila je žrtva nasilja u porodici. Nju su pretukli svekar, svekrva i djever. Slučaj je prijavljen policiji, a nakon toga je istjerana iz kuće.

Nakon potresne ispovijesti, koja je objavljena jučer na portalu "Avaza" i šokirala javnost, kontaktirali smo Adisu Ahmić, kako bi saznali da li se susreće sa novim prijetnjama i da li ima novi smještaj.


- Nema novih prijetnji. Najgore je što su me izbacili na cestu bez feninga. Policija je jučer uzimala izjave od supruga, jer su preksinoć locirali gdje se nalazi - kazala je Adisa Ahmić za portal "Avaza". 

Ide kod majke

Kaže da trenutno nema puno opcija.

- Idem trenutno kod majke u Poljice kod Maglaja, pa ću vidjeti da li ću se tu useliti - dodala je Adisa Ahmić za "Avaz".

Sutra ide po stvari

Tog nesretnog dana nije uspjela ni iznijeti stvari iz kuće.

- Sutra moram sa policijom otići po stvari, jer me policajac savjetovao da ne idem sama. Ništa nisam uspjela ponijeti, pretukli su me i izbacili i dijete i mene na ulicu bez marke. Sva sreća da su mi primili njegov amidžić i supruga dok se ne snađem - rekla je Adisa Ahmić za "Avaz.

Adisa Ahmić je žrtva nasilja u porodici. AVAZ

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.