VELIKA DRAMA

Prostitutka opljačkala klijenta: Rekla mu da se skine, a onda ga napala sa još jednom osobom

On je M.S. najprije u svom vozilu predao iznos od oko 65 KM, a ona njemu kondom i rekla mu da skine odjeću sa sebe, a zatim izašla iz vozila kako bi navodno rasitnila novac i onda ga napala

Tereti se za tešku krađu i prostituciju. ILUSTRACIJA

S. S. / Blic.rs

13.9.2022

Drugo osnovno javno tužilastvo u Beogradu naložilo je zadržavanje dva lica - žene M.S za i muškarca M.S zbog krivičnog djela Razbojništvo izvršenog danas u Beogradu, saznaje "Blic".

Kako saznaje Blic, muškarac koji je oštećen u ovom slučaju htio je da unajmi prostitutku kod Plavog mosta koja ga je potom opljačkala.

- On je M.S., koja je ispod "Plavog mosta" nudila seksualne usluge, najprije u svom vozilu predao iznos od 4000 dinara (oko 65 KM), a ona njemu kondom i rekla mu da skine odjeću sa sebe, a zatim izašla iz vozila kako bi navodno rasitnila novac, da bi se potom vratila u vozilo - navodi izvor "Blica" i dodaje da je tada došla u pratnji muškarca M.S.

- Oni su uz prijetnju opasnim oruđem od oštećenog oduzeli sav novac koji je imao kod sebe - dodaje sagovornik Blica.

Osumnjičeni će biti dovedeni u Drugo OJT u Beogradu na saslušanje, a protiv osumnjičenog M.S bit će podnijeta krivična prijava i zbog prethodno izvršenog krivičnog djela Teška krađa, dok će također biti podnijete i odgovarajuće prekršajne prijave zbog prostitucije.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.