URAĐEN PRETRES STANA

Policija uhapsila dva muškarca: Pronađena marihuana, vaga i pet mačeta

Daljim aktivnostima policijskih službenika izvršen je pretres stambenih prostorija koje koristi lice S.U. iz Banja Luke, navode iz policije

Pronađena marihuana. ILUSTRACIJA

A. O.

23.9.2022

Preduzimajući aktivnosti usmjerenih na redukciju ulične prodaje narkotičkih sredstava, službenici PU Prijedor uhapsili su S.R. iz Prijedora i S.U. iz Banja Luke.

Kako navode iz Policijske uprave Prijedor, prilikom kontrole S.R. iz Lamovite, pronašli su i oduzeli materiju koja asocira na marihuanu ukupne bruto mase 44 grama.

- Daljim aktivnostima policijskih službenika izvršen je pretres stambenih prostorija koje koristi lice S.U. iz Banja Luke, kojim je pronađena i oduzeta zelena biljna materija koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu marihuanu ukupne bruto mase 213 grama, digitalna vaga i pet mačeta - navode iz policije.

Zbog sumnje da su počinili krivično djelo neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga osumnjičeni S.R. i S.U. uhapšeni i nad istima je izvršena kriminalistička obrada.

Nakon kompletiranja predmeta nadležnim tužilaštvima protiv njih će biti dostavljeni izvještaji za počinjena krivična djela.  

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.