PRAVA DRAMA

Poznato stanje ranjenih u pucnjavi kod Zvornika: Jedna osoba životno ugrožena, druga ima potres mozga

Iz Policijske uprave Zvornik ranije je saopćeno da je jedno lice sinoć preminulo od povreda zadobijenih vatrenim oružjem

Policiji je sinoć oko 23 sata prijavljeno da su se u Dom zdravlja Zvornik javila četiri muškarca sa povredama. Srna

N. Aj.

15.10.2022

U zvorničku bolnicu su nakon sinoćnje pucnjave primljena dva muškarca od kojih jedan ima prostrijelnu ranu i vitalno je ugrožen, a drugi je zadobio potres mozga, rekao je dežurni ljekar ove zdravstvene ustanove Milan Pavlović, prenose Nezavisne.

Pavlović je rekao novinarima da je muškarac, koji je zadobio prostrijelnu ranu na lijevom boku, operisan i da je trenutno hemodinamski stabilan, ali vitalno ugrožen.

Naveo da je drugi pacijent zadobio povredu glave sa prijelomom lobanje i krvarenjem iz uha, te da je u pitanju potres mozga.


Iz Policijske uprave Zvornik ranije je saopćeno da je jedno lice sinoć preminulo od povreda zadobijenih vatrenim oružjem, a jedno teško povrijeđeno u ugostiteljskom objektu u mjestu Trnovica kod Zvornika.

Policiji je sinoć oko 23 sata prijavljeno da su se u Dom zdravlja Zvornik javila četiri muškarca sa povredama zadobijenim od nepoznatog lica u ugostiteljskom objektu u mjestu Trnovica, grad Zvornik.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.