SARAJEVO

Uznemirujući snimak / Ovo je prethodilo krvavom piru, pogledajte kako Suljo Domac i Mirza Podbičanin premlaćuju Elvira Sejfića

Sejfić je 10. oktobra, nakon maltretiranja i užasnih prijetnji otišao u svoj stan na Džidžikovcu, uzeo nož i benzin i krenuo u potragu za Podbičaninom i Suljom Domcem

Domac i Podbičanin nasrnuli na Sejfića u ulici Kemal Begove. Screenshot

E. Ć.

21.10.2022

Krvavom piru u kojem je prije 11 dana Elvir Sejfić nožem ubio Mirzu Podbičanina, a teško ranio Sulju Planju, poznatijeg kao Sulju Domca, prethodilo je užasno premlaćivanje Sejfića.

Procurio je snimak tučnjave na kojem se vidi kako Suljo Domac i Mirza Podbičanin tuku Sejfića. Kako je zabilježeno na snimku, Sejfić izlazi iz jedne prodavnice u ulici Kemal Begova, a onda na njega nasrću Domac i Podbičanin.


Podsjetimo, Sejfić je 10. oktobra, nakon maltretiranja i užasnih prijetnji otišao u svoj stan na Džidžikovcu, uzeo nož i benzin i krenuo u potragu za Podbičaninom i Suljom Domcem. Oni su mu prijetili da će mu silovati i kćerku.

Sejfić je Podbičanina pronašao kod Tržnice, a onda je krenuo za Suljom Domcem, kojeg je našao kod Velikog parka. Ranio ga je, a kada ga je krenuo polijevati benzinom, spriječila ga je policija. Podbičanin je usred zadobijenih rana preminuo, dok je Suljo Domac preživio.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.