JECAJI PARALI NEBO

Sahranjen Mladen Dulić, majka neutješna: Doći će mama kod tebe sine, ima mjesta

Bio si previše slab za ovaj surovi svet, počivaj u miru anđele naš - stihovi su kojima su se od Mladena oprostili njegovi drugari i prijatelji

A. Č. / Srpskainfo

30.10.2022

Sahranjen Mladen Dulić: Oduzeo sebi život u petak - Avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
+3

Mladen Dulić oduzeo je sebi život u petak nakon što je na društvenim mrežama pušten snimak u kojem ga ismijavaju na razgovoru za posao.

Jecaji majke Biljane i sestre Dragane koje su u trenutku ostale bez sina i brata parale su tišinu danas na Gradskom groblju u Laktašima na kojem je sahranjen Mladen Dulić (22).


Paljenjem svijeća i opelom na groblju su posljednji pozdrav mladiću dali porodica, prijatelji i mnogobrojni građani, javlja Srpskainfo.

– Doći će mama kod tebe sine, ima mjesta – ponavljala je ožalošćena majka koja je ostala bez svog sina koji nije mogao izdržati ismijavanja na račun videa koji je objavljen na društvenim mrežama.

- Bio si previše slab za ovaj surovi svet, počivaj u miru anđele naš - stihovi su kojima su se od Mladena oprostili njegovi drugari i prijatelji.

Na sahrani je sestra Dragana pročitala pjesmu, na čije riječi niko nije mogao ostati ravnodušan.

- Putuj Mladene jer sa neba si i došao. Mirno spavaj brate moj – riječi su sestre koja se posljednji put oprostila od brata.


Podsjetimo, policija u Laktašima privela je V. T. i D. K. zbog sumnje zbog sumnje da su počinili krivično djelo neovlašteno fotografisanje.

Mediji su ranije prenijeli da je V. T. radnik pumpe koji je ismijavao mladića Mladena D. (22) prilikom razgovora za posao na benzinskoj pumpi i da je sve to neovlašteno snimao.

Nakon toga snimak je završio na društvenim mrežama, a Mladen je, kako se vjeruje, nemoćan da izdrži pritisak javnosti, digao ruku na sebe.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.