OBAVIJEŠTEN TUŽILAC

U Laktašima uhapšen osumnjičeni sa tri potjernice

Prilikom hapšenja, policajci su pretresli A.Z. kojom prilikom su pronašli i oduzeli određenu količinu hašiša, upakovanu u prozirni tanki celofan i prozirnu tanku plastičnu vrećicu sa tragovima kokaina

Službenici PU Banja Luka pretresli vozilo osumnjičenog. Banjaluka.net

H. J. I.

23.11.2022

U Laktašima policija je uhapsila Aleksandra Z. za kojim su bile raspisane tri potjernice, a prilikom hapšenja kod njega je pronađena droga. 

U Policijskoj upravi Banja Luka rekli su da su za njim bile raspisane centralne potjernice zbog počinjenih krivičnih djela "Teška krađa", "Teška tjelesna povreda" i "Sprečavanje službenog lica u vršenju službene radnje", te raspisa o traganju zbog krivičnog djela "Ugrožavanje sigurnosti".

– Prilikom obavljanja redovnih poslova i zadataka, policijski službenici, izvršili su kontrolu vozila Audi u kojem se A.Z. nalazio kao putnik. Izvršenom provjerom utvrđeno je da su za istim po naredbi Osnovnog suda u Banjoj Luci raspisane tri potrage, centralna potjernica, te raspisa o traganju Policijske stanice Banja Luka Lazarevo – pojasnila je portparol PU Banja Luka Milana Stojanović. 


Prilikom hapšenja, policajci su pretresli A.Z. kojom prilikom su pronašli i oduzeli određenu količinu hašiša, upakovanu u prozirni tanki celofan i prozirnu tanku plastičnu vrećicu sa tragovima kokaina.

 O navedenom je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka koji se izjasnio da se radi o krivičnom djelu "Nedozvoljena proizvodnja i promet opojnih droga".

On će nakon završene kriminalističke obrade biti predat policijskim službenicima Okružnog centra Sudske policije Banja Luka.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.