PRONAĐEN JUČER

Pogledajte kako je izgledalo sprovođenje u Tužilaštvo osumnjičenog za ubistvo mladića u Banjoj Luci

Na okolnosti počinjenog krivičnog djela osumnjičenog će ispitati postupajući tužilac, rekla je Đaković-Vidović

Tokom akcije sprovođenja. PRINTSCREEN / YOUTUBE

A. O.

4.12.2022

Pod pratnjom policije, osumnjičeni za ubistvo mladića Ariela Bogdanovića u Banjoj Luci, Dalibor Mandić je sinoć sproveden u Okružno javno tužilaštvo.

On je nakon intenzivne policijske potrage jučer pronađen i uhapšen u kući na Starčevici gdje se krio nakon što je u banjalučkom naselju Borik na smrt izbo 28-godišnjeg mladića u blizini Studentskog doma i Nestro pumpe.


Sedam ubodnih rana

Svirepo ubistvo snimile su nadzorne kamere na kojima se vidi da mu je osumnjičeni, nakon što je mladić od iznemoglosti od prethodnog uboda nožem pao na zemlju, zadao još sedam ubodnih rana.

Nakon sinoćnjeg sprovođenja u tužilaštvo, oglasili su se iz ove pravosudne institucije rekavši da će tužilac predložiti mjere pritvora za Mandića nakon što bude ispitan.

Glasnogovornica Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka Maja Đaković-Vidović istakla je i to da im je Policijska uprava Banjaluka dostavila izvještaj protiv osumnjičenog Mandića zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično djelo teško ubistvo 28-godišnjeg muškarca.


Prijedlog za određivanje pritvora

- Na okolnosti počinjenog krivičnog djela osumnjičenog će ispitati postupajući tužilac. Nakon ispitivanja osumnjičenog postupajući tužilac će staviti prijedlog Okružnom sudu u Banjaluci za određivanje pritvora, o čemu će javnost naknadno biti obaviještena - dodala je Đaković-Vidović.

Podsjetimo, ubistvo se desilo nešto prije 20 sati, 02. decembra ove godine.




Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.