U SELU AMAJLIJE

PU Bijeljina: Kod Drine pronađeno tijelo najvjerovatnije migranta azijskog porijekla

Policijski službenici PU Bijeljina su izašli na lice mjesta, gdje su uоčili dа sе rаdi о licu srеdnjе živоtnе dоbi

Mjesto gdje je pronađeno tijelo. RTV BN

S. S.

4.12.2022

Tijelo mladića pronađeno je na obali Drine kod Bijeljine, saznaje BN. Sumnja se na ubistvo. Iz Policijske uprave Bijeljina su saopćili da su u popodnevnim satima izvršili uviđaj u prisustvu dežurnog tužioca. Beživotno tijelo je prevezeno na patologiju, gdje će se izvršiti obdukcija i utvrditi tačan uzrok smrti.

Kako su kazali iz Policijske uprave, najvjerovatnije se radi o migrantu azijskog porijekla. Tijelo za sada nepoznate muške osobe pronašao je lokalni mještanin u semberskom selu Amajlije na obali Drine oko podne. Po prijavi na teren je odmah izašla jedinica PU Bijeljina i u toku je uviđaj. Na terenu je bila i ekipa Hitne pomoći Doma zdravlja Bijeljina.

Nezvanično, žrtva ima prostrijelne rane na leđima, pa se sumnja da je riječ o ubistvu.

Iz Policijske uprave Bijeljina su naveli da da su danas u 12.30 sati telefonom dobili prijavu da je u nаsеlјu Аmајliје, nа оbаli riјеkе Drinе uоčeno bеživоtnо tiјеlо NN licа.

- Policijski službenici PU Bijeljina su izašli na lice mjesta, gdje su uоčili dа sе rаdi о licu srеdnjе živоtnе dоbi. Uviđaj je u toku i utvrđivanje uzroka smrti, kao i idnetifikacija lica, rečeno je BN-u iz Poliicijske uprave Bijeljina.

Video
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.