POTVRDILO TUŽILAŠTVO

Užas u Vranju: Sedmorica pretukla porodicu, oca i dijete šutirali u glavu

Maloljetna djevojka prijavila je policiji da su sedam napadača nasrnula na njenu porodicu ispred zgrade u ulici Proleterskih brigada u Vranju, navode iz OJT

Policija na terenu. FACEBOO (FOTOGRAFIJA NE PRIKAZUJE STVARNI DOGAĐAJ)

A. O.

20.12.2022

Četvoročlana porodica iz Vranja napadnuta je sinoć u ulici Proleterskih brigade, navode iz Osnovnog javnog tužilaštva u Vranju.

- Maloljetna djevojka prijavila je policiji da su sedam napadača nasrnula na njenu porodicu ispred zgrade u ulici Proleterskih brigada u Vranju - navode iz OJT, prenosi Kurir.rs.


Policija zatekla povrijeđenog

- Patrola je izašla po pozivu gdje je zatekla oštećenog V.M., njegovu suprugu V.J. i njihovu djecu, koji su ispričali da su išli ulicom, a kada su došli ispred zgrade u kojoj žive, nepoznato lice im se obratilo riječima "šta me bre gledaš", dok su sa njim bila još dva lica koja su istovremeno počela da oštećenog V.M. i njegovog sina tuku pesnicama po tijelu i glavi, prenosi Kurir.

Nasilje je kulminiralo kada su ih oborili na zemlju i počeli da šutiraju u predjelu glave.


Privedeni napadači

- Dok je majka V.J. skočila na sina kako bi ga zaštitila od daljih udaraca, iz vozila su izašla još četiri lica koja su nastavila da tuku i šutiraju oštećene – kažu iz OJT.

Otac i sin su zadobili teške povrede i zbrinuti u Zdravstvenom centru. Tri napadača su privedena. 

Njima je naloženo policijsko zadržavanje.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.