NESREĆA KOD PRNJAVORA

Izgubljen mladi život: Poznat identitet mladića koji je poginuo u Golfu

Nastradao u sudaru s Audijem

Na putu se stvorile kolone vozila. TV K3

B. C.

27.12.2022

Na magistralnom putu Prnjavor-Derventa, u mjestu Donji Smrtići, opština Prnjavor, danas oko 10:50 sati dogodila se saobraćajna nesreća u kojoj je jedno lice smrtno nastradalo, zsaopženo je iz OJT Banja Luka.

- U saobraćajnoj nezgodi učestvovali su:putničko vozilo marke „Golf“ kojim je upravljao Nikola Domuzin , rođen 2001.godine, iz Prnjavora, i putničko vozilo marke „Audi“ kojim je upravljao Dragan Mandić , rođen 1948.godine, iz Gornjeg Milanovca, Republika Srbija. Prilikom saobraćajne nezgode smrtno je nastradao Nikola  Domuzin- navedeno je u saopćenju. 

Uviđaj na licu mjesta nezgode obavio je dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka Vukašin Kondić , zajedno sa policijskim službenicima Policijske stanice Prnjavor.

- Tužilac je naložio da se preduzmu sve potrebne istražne radnje i mjere na utvrđivanju svih okolnosti saobraćajne nezgode a naložena je i obdukcija tijela smrtno nastradalog lica koja će biti obavljena u Zavodu za sudsku medicinu RS- navedeno je iz Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.