STRAVIČNO

Zagrebačka policija o ubistvu bebe i napada na ženu: Dobili smo tri poziva

Prvi je poziv uputila žena, žrtva starosti 42 godine, te prijavila zlostavljanje od najvjerojatnije alkoholiziranog bivšeg supruga starosti 43 godine

Goran Knežević sjekirom napao bivšu ženu i jednoipogodišnje dijete. FACEBOOK / INDEX.HR

A. O.

5.1.2023

Policija Zagreba oglasila se o teškom ubistvu djeteta (1.5) i napadu na ženu u Zagrebu koji su se dogodili jučer oko 20:30 sati. Prvu dojavu, koja je upućivala na porodično nasilje, policija je dobila u 20:26 sati te u idućih 12 minuta više poziva.

Prvi je poziv uputila žena, žrtva starosti 42 godine, te prijavila zlostavljanje od najvjerojatnije alkoholiziranog bivšeg supruga starosti 43 godine. Nakon toga uslijedila su još dva poziva, jedan o svađi na cesti, a potom i povrijeđivanju osoba sjekirom, dodaje zagrebačka policija.

- Odmah po prvom pozivu policiji na mjesto događaja upućeni su policijski službenici koji su dolaskom na mjesto događaja utvrdili da je 43-godišnjak sjekirom zadao udarce u područje glave djetetu i majki djeteta koje su pronađene u teškom stanju i kojima su policijski službenici na mjestu događaja odmah počeli pružati prvu pomoć da bi potom, po dolasku hitne medicinske pomoći, žrtvama krivičnog djela ljekarska pomoć bila pružena u bolnicama na području Grada Zagreba, prenosi Index.

Ujedno, poduzetim žurnim policijskim radnjama u smislu samih činjenica o tom događaju, utvrđeno je da se počinilac udaljio s mjesta događaja te pobjegao u nepoznatom smjeru osobnim automobilom, u tom trenutku nepoznatih registarskih oznaka, kažu iz policije.

- Naknadno je zaprimljena informacija o smrtnom stradavanju muškarca u saobraćajnoj nesreći na AC A3. Na mjestu smrtnog stradavanja muškarca proveden je uviđaj od strane dežurne zamjenice ŽDO-a u Zagrebu i ekipe za uviđaje PU zagrebačke te je utvrđeno da se radi o saomubistvu. U ranim jutarnjim satima, 5. januara 2023. godine zaprimljena je informacija da je dijete od zadobivenih povreda preminulo, zaključuju.

Video
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.