SVI ZGROŽENI ZLOČINOM

Poznanik Gorana Kneževića, koji je ubio bebu: Obični nasilnik, u kafiću je uvijek govorio koga će pretući

Radi s autima u Njemačkoj, govorili su, a znamo svi čime se zapravo bavio. Sigurno je i sada bio pod utjecajem kokaina, rekao je njegov poznanik

Knežević: Sjekirom napao bivšu ženu i jednoipogodišnje dijete. Facebook / Tomislav Miletić / Pixsell

E. Ć. / Dnevnik.hr

6.1.2023

Poznanik Gorana Kneževića, koji je prije dva dana u Zagrebu ubio jednoipogodišnju kćerku i nanio teške povrede bivšoj ženi (41), rekao je da je završio onako kako je živio.

Podsjetimo, Knežević se nakon stravičnog zločina dao u bijek, te završio na zaobilaznici gdje je poginuo u saobraćajnoj nesreći. Oni koji su ga poznavali su zgroženi, ali ne i iznenađeni njegovim činom.





- Jedan običan nasilnik, prazna glava, ćorak. Kada bi ga vidjeli u kafiću uvijek je govorio kome bi htio razbiti glavu, koga pretući. Svi su krivi, samo on ispravan - ispričao je njegov poznanik za "Dnevnik.hr".

Za njega se kaže da se u Njemačkoj bavi preprodajom rabljenih automobila.

- Nema što nije radio. Radi s autima u Njemačkoj, govorili su, a znamo svi čime se zapravo bavio. Sigurno je i sada bio pod utjecajem kokaina. Stalno je vozio pijan i nadrogiran, kako je moguće da ga policija nikad nije uhvatila - naveo je poznanik.


Knežević, navodi, nije imao karaktera i iskorištavao je ljude.

- Pravio je ljude budalama. Posudio je jednom auto od prijatelja. Napravio je na njemu totalnu štetu, a onda ga nije htio ni vratiti. Prijatelj ga je morao prijaviti na policiju da auto dobije nazad - ističe njegov poznanik i dodaje:

- Zbog žene je bio par puta u pritvoru. Čim ga puste vani odmah opet kod nje. Bilo je perioda kad su bili u normalnim odnosima, on bi joj uređivao kuću, a onda opet klanje. Mlatio bi je, ona bi ga prijavila, a kad izađe sve po starom, prenosi Dnevnik.hr.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.