NA LJUBIĆU

Na planini kod Prnjavora pronađeno tijelo mladog muzičara, pored njega bio pištolj

Naš nasmijani lider, naša najčupavija glava Prnjavora jučer nas je napustila u svojoj 22. godini života, poručili su iz njegove grupe

Vuković: Tijelo pronađeno jučer oko 16 sati. Facebook

E. Ć. / Srna

10.1.2023

Tijelo 23-godišnjeg mladića V. N. iz Prnjavora pronađeno je na planini Ljubić, a pored njega je bio pištolj, saopćeno je iz Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka.

Mladićevo tijelo pronađeno je jučer oko 16 sati. Uviđaj je obavila dežurna tužiteljica banjalučkog Okružnog javnog tužilaštva Sanja Guzina sa policijskim službenicima Policijske stanice Prnjavor.

- Radi utvđivanja tačnog uzroka i vremena smrti tužilac je naložio obdukciju tijela, koja će biti obavljena u Zavodu za sudsku medicinu RS - navodi se u saopćenju.

Mladić čije tijelo je pronađeno na planini Ljubić je Nebojša Vuković, bubnjar lokalne grupe "Deminutiv". Iz ove grupe su se na Facebooku oglasili i oprostili se od njega.

- Dragi naši, javljamo vam se i mi da kroz duboku bol potvrdimo sve te tužne glasine. Naš nasmijani lider, naša najčupavija glava Prnjavora jučer nas je napustila u svojoj 22. godini života. Ovaj ostavljeni trojac ostaje bez najdražeg ritma u svom životu, i srca im nastavljaju kucati u jednom, za nešeg Nešu - poručili su iz Deminutiva.




Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.