VOZILO UDARILO U BANKINU

Stravičan sudar kod Prijepolja: Žena poginula, dvoje djece teže povrijeđeno

Treće dijete koje je bilo u smrskanom automobilu je nepovrijeđeno

Saobraćaj u prekidu. Telegraf

B. C.

12.2.2023

U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se danas oko 11 sati dogodila na magistralnom putu od Prijepolja prema Bistrici u mjestu Stanjevine život je izgubila jedna ženska osoba, dok je dvoje, od troje dece koliko se nalazio u automobilu povrijeđeno, saznaje Telegraf.

Jedno dijete sa povredama glave nakon ukazane pomoći od strane ljekara prijepoljske Hitne pomoći transportovano u užičku Bolnincu, dok je drugo dijete zbrinuto u Opštoj bolnici u Prijepolju. Prema nezvaničnim informacijama, treće dijete koje se nalazilo u smrskanom automobilu, prošlo je bez povreda.

Pod kojim okolnostima je došlo do nesreće u kojoj je jedna osoba izgubila život, još uvek nije poznato, kako se pretpostavlja, vozilo u kojem je bilo pet osoba, od kojih troje dece, izgubilo je kontrolu na klizavom kolovozu i udarilo u bankinu. Od ranih jutarnjih sati, u prijepoljskom kraju pada sitan sneg koji se zadržava na putu.

Saobraćaj na dionici od Prijepolja prema Novoj Varoši, trenutno je u prekidu zbog uviđaja koji obavljaju pripadnici saobraćajne policije.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.