DRAMA U BIJELJINI

Pucali iz automatske puške pa bježali od policije

Na naređenje policije da odbace oružje oglušili su se i dali u bijeg

Do pucnjave je došlo u mjestu Puhare. MUP RS

N. S.

14.2.2023

Bijeljinska policija uhapsila je tri lica osumnjična da su pucala iz automatske puške u naseljenom mjestu Puhare, a pretresom prostorija koje koriste pronađena je ručna bomba i droga, saopćeno je iz Policijske uprave Bijeljina.

Uhapšena su lica čiji su inicijali L.Š., A.K. i B.J.

Policijskoj upravi Bijeljina jučer je prijavljeno da nepoznato lice ili više njih puca iz vatrenog oružja pojedinačnom i rafalnom paljbom u bijeljinskom naseljenom mjestu Puhare. Na licu mjesta policija je uočila automobil i tri nepoznata lica, od kojih je jedno imalo automatsku pušku.

Na naređenje policije da odbace oružje oglušili su se i dali u bijeg, prilikom čega su od sebe odbacili određenu količinu narkotičkih sredstava i automatsku pušku.

Intervencijom policije navedena lica su uhapšena, a pronađena je automatska puška sa okvirom iz koje se, najvjerovatnije, pucalo.

Na osnovu naredbe Osnovnog suda u Bijeljini izvršen je i pretres stana i drugih prostorija koje koriste uhapšena lica i tom prilikom je pronađena i oduzeta određena količina marihuane, spida, ručna bomba, medicinska droga, drobilice, novac, kao i više predmeta sa tragovima droge na sebi.

O svemu navedenom obavješten je tužilac Okružnog javnog tužilaštva u Bijeljini.


Video
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.